“Yüksek Ziraat Mühendisi Kezban Şahin Taysun’un Potkal kitap yayını “Kafesteki Kalp” adlı romanı kadınlarımızın karşılaştığı sorunların çözümüne edebi bir katkı niteliğinde. Anılar, olayların düşündüren değerlendirmesiyle ilgi çeken anlamlı vurgulamalarla başarılı bir çıkış.” Yekta Güngör ÖZDEN

2 Temmuz 2012 Pazartesi

GÜNCEL SANAT DERGİSİ 2014 ÖYKÜ VE ŞİİR YARIŞMASI


GÜNCEL SANAT DERGİSİ 4.  KISA ÖYKÜ VE KAYGUSUZ ABDAL ADINA AÇILAN  ŞİİR YARIŞMASI DUYURUSU

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTLARI:

1- Yarışmada konu ve tür serbesttir. Daha önce ödül almamış, hiçbir yerde (internet siteleri dahil) yayımlanmamış en fazla iki şiir ile katılınabilir. (Serbest ve hece ayrımı yoktur.)
2- Şiirler, 12 punto Times New Roman karakterli bilgisayar ya da daktilo ile yazılacak; beş nüsha çoğaltılıp, posta ile PK: 66 Alanya/ Antalya adresine ve bir nüsha e-posta yoluyla alanyaguncel@gmail.com gönderilecektir. Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.
3- Şairler, gerçek isimleri ile yarışmaya katılabilirler. (Mahlas kullananlar ayrıca belirtebilirler)
4- Katılım süreci 1 Temmuz 2013 tarihinde başlayıp, 24 Ocak 2014 tarihinde sona erecektir.
5-Katılımcılar, 1’er özgeçmiş, vesikalık fotoğraf ile yazışma adresi, telefon, e-posta ve varsa faks gibi iletişim bilgilerini ayrı bir zarfa koyarak, eserleriyle birlikte göndereceklerdir.
6- Ödüller; Kaygusuz Abdal Ödülü, Birincilik, İkincilik, Üçüncülük, Alanya Kızılkule, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme ödülleri olarak belirlenmiştir.
Seçici kurul: Prof. Dr. Tuğrul İnal / Yar. Doc. Dr. Mehmet Yardımcı / Hasan Uğur TAŞÇI / Metin TURAN / M. Demirel BABACANOĞLU

KISA ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTLARI :
1- Yarışmada konu ve tür serbesttir. Daha önce ödül almamış, hiçbir yerde (internet siteleri dahil) yayımlanmamış en fazla bir öykü ile katılınabilir.
2- Öykü, 12 punto Times New Roman karakterli bilgisayar veya daktilo ile en fazla 4 sayfa olarak yazılacak; beş nüsha çoğaltılıp, posta ile PK: 66 Alanya/ Antalya adresine ve bir nüsha e-posta yoluyla alanyaguncel@gmail.com gönderilecektir. Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.
3-Yazarlar gerçek isimleri ile yarışmaya katılacaklardır.
4-Katılım süreci 1 Temmuz 2013 tarihinde başlayıp, 24 Ocak 2014 tarihinde sona erecektir.
5- Katılımcılar, 1’er özgeçmiş, vesikalık fotoğraf ile yazışma adresi, telefon, e-posta ve varsa faks gibi iletişim bilgilerini ayrı bir zarfa koyarak, eserleriyle birlikte göndereceklerdir.
7-Ödüller; Akdeniz Öykü Ödülü, Birincilik, İkincilik, Üçüncülük, Kızılkule, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme ödülleri olarak belirlenmiştir.
8- Kazananlar seçici kurul değerlendirmesinden sonraki bir tarihte ilan edilecektir.
Seçici kurul: Öner YAĞCI / Bilge ÖNGÖRE/ / İlhan SOYTÜRK/ Doç. Mihrican AYLANÇ / Arslan BAYIR
- Her iki yarışma için öğrenci müracatları olursa, yaş gruplarına göre değerlendirilecektir.
- Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.
- Sonuçlar:15 Mart 2014 tarihinde açıklanacak, ödüller töreni daha sonra belirlenecektir.
- Yarışma ödülleri: Kitap seti, kazandı belgesi ve plaket verilecektir.
- Yarışmalar için, alanyaguncel@gmail.com ve 0532 409 4521 numaralı telefondan bilgi edinilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder